Archief
SV Honselersdijk

SV Honselersdijk

SV Honselersdijk neemt zaallicentie FC Westland over

SV Honselersdijk neemt komend seizoen zaalvoetbalclub FC Westland over. De besturen van beide verenigingen hebben daarvoor hun akkoord gegeven. Het eerste team komt na de zomer uit in de Topklasse, waar ook Westlandia en MVV'27 spelen.

Het eerste team van FC Westland kende afgelopen seizoen de nodige personele problemen. De Westlanders moesten door een gebrek aan spelers tot tweemaal toe afzeggen en werden vroegtijdig uit de competitie genomen. FC Westland degradeerde daardoor uit de landelijke eerste divisie.

Onder leiding van Morad Naïmi, voormalig aanvoerder van de veldselectie van Honselersdijk, is nu een nieuwe ambitieuze groep gevonden. Daarmee denkt de club serieus mee te kunnen doen om promotie naar de eerste divisie en op korte termijn zelfs naar de eredivisie.

Het zaalvoetbal in de Honselse Sosefhal krijgt met de overname een flinke impuls. De afgelopen jaren is de zaaltak van Honselersdijk flink geslonken en bestond vorig seizoen nog maar uit één team. Het merendeel van de spelende leden van FC Westland komt nu onder de vlag van Honselersdijk te spelen.