Archief
Regio15 1

Regio15 1

Scheidsrechter SV Den Hoorn: 'Het gaat goed met me'

Het gaat goed met de scheidsrechter die zaterdagmiddag met een stanleymes werd bedreigd bij een wedstrijd tussen de e-pupillen van SV Den Hoorn en het Rijswijkse Haaglandia. Dat laat hij weten op de website van de voetbalvereniging uit Midden-Delfland.

"Nu 2,5 dag na het incident gaat het goed met me, al heeft het wel behoorlijke impact op me als persoon en ben ik er van onder de indruk. Ik hoop dat we komende dagen het samen met de betrokken kinderen een plekje kunnen geven en weer snel kunnen gaan genieten van waar het om gaat, het spelletje voetbal en een club die ons verbindt."

Ook voorzitter Richard van der Helm heeft een reactie gegeven op de gebeurtenis. Hij spreekt zijn waardering uit voor alle betrokkenen die hebben geholpen om erger te voorkomen. "De vraag die de afgelopen dagen veel gesteld is, is of dit weer voetbalgeweld is. Onze mening is daar heel simpel in: Nee. Dit is een individuele actie die overal kan voorkomen. Met zijn allen normaal doen is de enige oplossing. Met zijn allen opletten en ingrijpen net zo als deze (omstanders, politie enz. red.) helden", aldus Van der Helm

Hij hoopt verder dat iedereen de draad weer oppakt en gewoon zijn of haar hobby weer gaat uitoefenen.

Categorieen:
Midden Delfland Sport