Archief

Zaalhandbal dames: Quintus 2 wint topper van Fortissimo

Eerste divisie

De reserves van Virto/Quintus blijven in het spoor van koploper Borhave. In de Van der Voorthal behaalde de Heulse ploeg wederom de volle buit in een thuisbeurt. Quintus heeft alle zeven thuiswedstrijden dit seizoen in winst omgezet.

Tegenstander Fortissimo speelde de tweede topper op rij. Vorige week ontving het in Cothen koploper Borhave, dat er met de winst van door ging. Nu nam de nummer drie het op tegen Quintus. Het was een spannend duel tussen beide ploegen. Uiteindelijk won Quintus met het kleinst mogelijke verschil: 24-23. Quintus heeft nog steeds twee punten achterstand op koploper Borhave.

Hoofdklasse D

Schipluiden heeft de grootste nederlaag in twee jaar na de terugkeer in de hoofdklasse moeten incasseren. Koploper Rijense Handbal Vereniging (RHV) liet de ploeg uit Midden-Delfland volledig kansloos. Na 60 minuten spelen stond een 38-8 overwinning voor de Brabantse ploeg op het wedstrijdformulier. Concurrenten onder Schipluiden die ook voor een veilige plek vechten (NEA en ROAC) verloren eveneens. Schipluiden blijft negende op de ranglijst.

Categorieen:
Midden Delfland Sport