Livestream Handbal Volendam

Handbalsters Velo winnen in Volendam

De handbalsters van Velo hebben in de eredivisie met ruime cijfers gewonnen van laagvlieger Volendam. In Noord-Holland werd het 19-31.

Volendam kon Velo zo'n tien minuten bijbenen, daarna nam Velo afstand. Na een kwartier spelen was de stand 4-8, bij rust was de score opgelopen tot 10-16. Na een minuut of zeven in de tweede helft hadden de Wateringsen kwamen de Wateringsen op een 12-22 voorsprong en daarna bleef de marge steeds op zo'n tien à elf doelpunten.

Velo heeft nu negentien punten uit vijftien wedstrijden. Streekgenoot Quintus - dat de wedstrijd tegen Venlo uitgesteld zag worden - heeft een punt meer, maar een wedstrijd minder gespeeld.

Mannen Quintus winnen in Eindhoven

De mannen van Quintus boekten een kleine zege op het laaggeklasseerde PSV. In Eindhoven werd het 21-26. De Heulenaren stonden vrijwel de hele wedstrijd op voorsprong en kwamen niet in de problemen. Halverwege was de stand 13-17.