Archief
Harry Noordhof/Excelsior Maassluis

Voormalig profvoetballer Darren Maatsen terug bij Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis heeft zich per direct versterkt met Darren Maatsen. Daarmee keert de inmiddels 32-jarige Vlaardinger na 12,5 jaar terug op sportpark Dijkpolder.

De aanvaller kwam in de A-jeugd terecht bij Excelsior Maassluis en maakte in het seizoen 2010/11 zijn debuut in de hoofdmacht. Na één sterk seizoen in Maassluis vertrok Maatsen naar Excelsior Rotterdam, waar hij zijn profloopbaan begon. Die leidde hem daarna nog naar Ross County (Schotland), FC Den Bosch, AO Agia Napa (Cyprus), Go Ahead Eagles, Apollon Smyrnis (Griekenland), RKC Waalwijk, Stabæk (Noorwegen) en NAC Breda.

De afgelopen 2,5 jaar speelde Maatsen voor Quick Boys en het Amsterdamse AFC. Bij die laatste club begon hij dit seizoen aanvankelijk in de basis, maar belandde hij uiteindelijk op de bank. Nu maakt hij dus de overstap naar competitiegenoot Excelsior Maassluis. "Voor mij is het erg speciaal om na liefst 12,5 jaar weer terug te keren bij de club waar ik ben doorgebroken als seniorenvoetballer", begint de speler.

Hij vervolgt: "Daarnaast is het extra mooi om herenigd te worden met veel bekende gezichten. Het eerste elftal staat op dit moment voor een grote uitdaging. Ik ga er alles aan doen om daar een bijdrage aan te kunnen leveren." Maatsen tekent een contract tot de zomer van 2025.

Vertrek Sanchez Angulo

Trainer Steye Jacobs nam vlak voor de jaarwisseling nog afscheid van Steven Sanchez Angulo. De aanvaller kan zijn werk bij zijn eigen bedrijf niet meer combineren met het spelen in de top van het amateurvoetbal.

Categorieen:
Nieuws Sport Maassluis