Archief
WOS

WOS blikt terug op 2023 met jaaroverzichten

In de laatste week van 2023 blikt de WOS terug op het voorbije jaar. De belangrijkste gebeurtenissen komen terug in het Nieuws Jaaroverzicht en het Sport Jaaroverzicht.

Van de perikelen rond de veerboot Maassluis-Rozenburg en de komst van een azc in Midden-Delfland tot de opening van de Hoekse Lijn en de komst van nieuwe wethouders en burgemeesters in de verschillende gemeenten. Het zijn enkele zaken die voorbijkomen in het WOS Nieuws Jaaroverzicht van 2023. Dit jaaroverzicht is vanaf Eerste Kerstdag 18.00 uur te zien bij de WOS.

In het WOS Sport Jaaroverzicht, dat vanaf Tweede Kerstdag 18.00 uur te zien is, komen alle hoogte- en dieptepunten voorbij. Denk bijvoorbeeld aan de kampioenschappen van de korfballers van Valto en voetbalclub Sportclub Monster. Verder blikken we terug én vooruit met Arantxa Rus, Menno Huising en Benthe Boonstra.

Het WOS Nieuws Jaaroverzicht zie je vanaf maandagavond 25 december om 18.00 uur en wordt daarna elk uur herhaald. Het WOS Sport Jaaroverzicht is te bekijken vanaf dinsdagavond 26 december 18.00 uur en zal daarna ook elk uur worden herhaald. De rest van de week wisselen de jaaroverzichten elkaar elke dag af. Terugkijken kan ook via Uitzending Gemist.