Archief
Signbiblio

Signbiblio

Sportnieuws: Hageraats langer bij Quintus

Op deze pagina word je op de hoogte gehouden van divers sportnieuws waarbij regiogenoten of regioteams betrokken zijn.

Zondag

Voetbal - Ramon Hageraats is ook komend seizoen de hoofdtrainer van vierdeklasser Quintus. De oefenmeester is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen in Kwintsheul en staat met zijn ploeg momenteel op de vijfde plek. Ook assistent Eus Zwirs blijft aan. "Alle partijen zijn erg content met de huidige samenwerking, dus we kijken met een goed gevoel vooruit naar het tweede deel van dit seizoen en naar die van 2024/25", schrijft het clubbestuur.

Zaterdag

Voetbal - De KNVB-bekerwedstrijd tussen Excelsior Maassluis en ADO Den Haag wordt gespeeld op dinsdagavond 16 januari. Het duel begint om 18.45 uur. Op het spel staat een plek in de kwartfinale van het landelijke toernooi.

Maandag

Voetbal - Maandagochtend is er geloot voor de volgende ronde van de districtsbeker. FC 's-Gravenzande kwam als eerste uit het kokertje en mag het opnemen tegen SHO 2. Westlandia (zo.) speelt een uitwedstrijd tegen Graaf Willem II VAC. De vrouwen van Den Hoorn spelen in de achtste finale tegen Spirit. De wedstrijden worden in principe gespeeld in het weekend van 10 en 11 februari.