Archief
PR

PR

Honsels Harmonie na vijf jaar terug met Nieuwjaarsconcert in eigen dorp

Het Nieuwjaarsconcert van Honsels Harmonie wordt begin 2024 eindelijk weer gehouden in Honselersdijk. Daarmee keert de muziekvereniging na vijf jaar terug met een concert in eigen dorp.

Het Nieuwjaarsconcert wordt op 6 januari gehouden in de rooms-katholieke Onze-Lieve-Vrouw van Goeden Raadkerk. De afgelopen jaren week Honsels Harmonie steeds uit naar De Veiling in Poeldijk. "Vanwege de omvang van ons orkest waren we na de sloop van De Voorhof aangewezen op concertlocaties buiten Honselersdijk. Al langer speelde bij ons de wens om weer concerten in ons eigen dorp te geven, want veel van ons trouwe publiek komt daar ook vandaan. We waren daarom erg blij toen bleek dat we dit jaar terecht konden in de Rooms-Katholieke kerk aan de Dijkstraat in Honselersdijk", zegt voorzitter Henk van den Bos.

Het publiek staat bij het Nieuwjaarsconcert een programma met uiteenlopende muziekstukken te wachten, waarin ook de walsen en de polka's niet ontbreken. De avond begint met het statische muziekstuk Procession of the Nobles en het welbekende werk Il Barbiere di Siviglia. Het concert begint om 20.00 uur.