WOS/Martijn Molenaar

Maasdijk pakt in slotminuten punt tegen Vredenburch

In de vierde klasse D heeft Maasdijk het jaar 2023 afgesloten met een gelijkspel. In de topper tegen Vredenburch werd het 2-2.

Nummer drie van de ranglijst Maasdijk kwam al na tien minuten op voorsprong tegen nummer twee Vredenburch. Na een counter vond aanvoerder Nick van Vliet het net. Het zou daarna een gelijkwaardige wedstrijd worden. De thuisploeg kwam al snel op 1-1 door een schot van net buiten de zestien dat Maasdijk-doelman Veenman kansloos liet. De Maasdijkers hadden een aantal goede mogelijkheden, maar het was Vredenburch dat met 2-1 de leiding nam ondanks protesten voor buitenspel. Lang leek het erop dat Maasdijk de tweede topper van het seizoen ging verliezen (na de 6-1 nederlaag tegen Zoetermeer). Het was echter in de slotfase Daan Kaarsemaker die op de valreep de gelijkmaker binnen schoot.

Naaldwijk wint restant van duel tegen achttal HVC'10

Naaldwijk heeft het restant van het duel tegen HVC'10 zwaarbevochten met 2-1 gewonnen. Op 18 november werd deze wedstrijd bij een stand van 1-0 in de rust gestaakt doordat de scheidsrechter bevangen door de kou was geraakt. Aan het begin van de tweede helft vandaag stond HVC'10 al met tien man door een eerder gegeven rode kaart aan Mitchell Bouwhuis. De Hoekenezen begonnen echter prima door de 1-1 te maken via Rico Sterrenberg. De Hoekse ploeg liep daarna rood aan. Twee keer werd nog een rode kaart getoond aan een HVC-speler. Daardoor kantelde de wedstrijd en won Naaldwijk na een doelpunt in blessuretijd door Danny Niël.

Naaldwijk-trainer Harry Akkermans vond dat zijn ploeg het wel moeilijk had tegen tien man:

ACV - Excelsior Maassluis 3-1 (1-0)