Archief

Peter Duijsens ontslagen uit ziekenhuis: 'Wat er is gebeurd, zou ik niet weten'

Fractievoorzitter Peter Duijsens van Westland Verstandig is maandag ontslagen uit het ziekenhuis. Hij kreeg afgelopen dinsdag onderweg naar de rechtbank hartproblemen, waarna hij werd opgenomen in het ziekenhuis. Inmiddels gaat het beter.

Duijsens geeft aan nog wel last te hebben van zijn borst en ribben: "Ze hebben mij gereanimeerd en er schijnt een AED bij te pas zijn gekomen, daarbij kneuzen en breken ze wel een paar ribben." Daarnaast voelt de politicus nog wel waar hij behandeld is aan zijn polsen. Het probleem aan zijn hart zou opgelost zijn. Van het moment zelf weet de fractievoorzitter niets meer: "Ik weet dat ik onderweg was naar de rechtbank (Duijsens is in het dagelijks leven advocaat, red.), maar wat er is gebeurd, zou ik niet weten."

De voorman van Westland Verstandig heeft zich wel alvast afgemeld voor de gemeenteraad van aankomende woensdag, want die komt voor hem nog te vroeg. "Gelukkig zijn het niet hele lastige onderwerpen, dus dat kan mijn fractie prima zelf", aldus Duijsens. Hoelang zijn herstel gaat duren is nog niet bekend, maar hij vermoedt dat het nog wel even zal duren.

Categorieen:
Nieuws Politiek Westland