Archief
WOS/Jay Koek

WOS/Jay Koek

Man vrijgesproken van ontucht met 12-jarige stiefdochter in Maassluis

Een nu 54-jarige Antilliaan is door de rechtbank vrijgesproken voor het plegen van ontucht met zijn destijds 12-jarige stiefdochter in Maassluis. Het misbruik zou hebben plaatsgevonden in 2020 en 2021.

De man werd ervan verdacht dat hij zijn hand onder het shirt van zijn stiefdochter heeft gedaan en haar borsten heeft aangeraakt. Ook zou hij haar op de mond hebben gezoend en meerdere keren over haar blote buik en heupen hebben gewreven. Uit politieonderzoek blijkt dat het slachtoffer verschillende personen heeft geappt over dat zij - kort gezegd - was aangeraakt door haar stiefvader. De verdachte ontkende bij de politie en in de rechtszaal alles. De man zou het slachtoffer ook hartjes en het bericht dat hij haar mist hebben geappt.

De officier van justitie vond dat er voldoende bewijs is en eiste een celstraf van 121 dagen, waarvan 120 dagen voorwaardelijk. De rechtbank gaat daar echter niet in mee en ziet onvoldoende bewijs. Er is naast de verklaringen van het slachtoffer namelijk geen ander bewijs. De verdachte is daarom vrijgesproken. Het slachtoffer eiste een schadevergoeding van meer dan een ton, maar krijgt deze door de vrijspraak niet.

Categorieen:
Nieuws 112 Maassluis