WOS/Sjoerd de Vos

Ruime zege Ondo in Rijswijk, ODO nipt onderuit

De korfballers van Ondo hebben de topper in de eerste klasse D tegen Refleks gewonnen. In Rijswijk werd het 17-29.

Door de zege vergroten de 's-Gravenzanders hun voorsprong op Refleks naar vier punten. Nummer 2 Swift heeft twee punten achterstand en is volgende week te gast in de Westlandhal. Bij een overwinning gaat Ondo zonder puntenverlies de winterstop in.

Competitiegenoot ODO speelde een prima wedstrijd tegen Weidevogels, maar kon de punten niet mee terugnemen naar Maasland. ODO knokte zich in de eerste helft terug van een 7-2 achterstand naar 8-7 halverwege. Na de pauze kende de thuisploeg opnieuw een goede periode en kwam met 15-9 voor. ODO toonde karakter en kwam net nog 3,5 minuut te gaan op 15-15. In de slotfase bleek Weidevogels de meest gelukkige. Eindstand 17-16.