Archief

Bict Groep wint MKB Westland Ondernemersprijs

Ict-bedrijf Bict Groep uit Naaldwijk is de winnaar van de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023. Dat werd donderdagavond bekendgemaakt in de Oude kerk in Naaldwijk.

Bict Groep is in 2011 ontstaan uit de ict-afdeling van V&R Techniek. Het bedrijf levert automatisering, bedrijfstelefonie, hosting services en datanetwerken. "De jury is buitengewoon onder de indruk van de visie en het bedrijfsmodel van Bict Groep. De afgelopen jaren hebben zij aanzienlijke vooruitgang geboekt en een solide basis gelegd voor een veelbelovende toekomst", zei juryvoorzitter Lars Boellaard. "Deze basis biedt Bict de mogelijkheid om de maatschappelijke organisaties in Westland nog verder te ondersteunen, en hun inzet op dit gebied verdient bewondering."

Themaprijzen

De andere twee genomineerden voor de prijs waren eetcafé De Witte in 's-Gravenzande en De Lier, en architectenbureau Wubben.Chan in Naaldwijk. Die bedrijven werden in het zonnetje gezet met een themaprijs. De Witte ontving de themaprijs voor 'Leidend in aantrekkelijk en betrokken personeelsbeleid'. Wubben.Chan werd bekroond met de themaprijs voor 'Meest vooruitstrevend en innovatief in de branche'.

Lars Boellaard reikte voor het laatst de ondernemersprijs uit. Zijn bedrijf Westport Notarissen is na dit jaar niet langer de naamgever van de MKB-prijs. "We willen Lars Boellaard nogmaals van harte bedanken voor zijn toewijding, betrokkenheid en alles wat hij heeft gedaan en blijft doen voor ondernemers in Westland", zei MKB Westland-voorzitter Shirley Schelkers. Zij wil de nieuwe naamgever voorlopig geheim houden.

Categorieen:
Nieuws Economie Westland