Archief
Feyenoord

Feyenoord

Feyenoord Academy en FC 's-Gravenzande verlengen partnerschap

Feyenoord Academy heeft de partnerovereenkomst met FC 's-Gravenzande verlengd voor de duur van drie seizoenen. Hiermee zetten beide clubs de langdurige samenwerking voort tot medio 2026.

Ron van Meerten, technisch manager en hoofd jeugdopleiding van FC 's-Gravenzande, is blij dat de samenwerkingsovereenkomst opnieuw een mooi vervolg krijgt. "De kennisdeling en het uitwisselen van de ervaringen met de zo succesvolle jeugdopleiding van Feyenoord geeft ons als club een voorsprong bij de ontwikkeling van jeugdspelers. Hiermee kunnen we met veel enthousiasme verder bouwen aan de toekomst van FC 's-Gravenzande."

Ook Remco Heerkens, coördinator Academy Partners van Feyenoord, is content met het verlengen van het partnerschap met FC 's-Gravenzande. "Dat we nu al voor de derde keer een overeenkomst met elkaar hebben ondertekend zegt veel over de samenwerking. FC 's-Gravenzande is inmiddels de grootste voetbalvereniging in de gemeente Westland en beschikt over een uitstekende organisatie. Zij hebben opleiden hoog in het vaandel staan, waarbij wij ze graag willen helpen om richting een nog hoger niveau te gaan."