Archief
De Koningshof

De Koningshof

'Dans van de ontmoeting' in Koningshof

In het kader van de Maand van de Ontmoeting organiseert Theater Koningshof zaterdag een dansvoorstelling in samenwerking met de Voedselbank Maassluis en Dance Company M'Joy. Samen hebben ze tijdens de herfstvakantie een dansstuk gecreëerd.

Onlangs deden ze een oproep aan de kinderen uit Maassluis om deel te nemen aan deze dansvoorstelling. Uiteindelijk hebben twintig kinderen zich aangemeld. Deze jonge dansers en danseressen hebben tijdens de herfstvakantie hard geoefend tussen de schappen van de Voedselbank in Maassluis om hun 'Dans van de Ontmoeting' voor te bereiden. Tijdens deze week werd er niet alleen gefocust op het dansen, ook het 'ontmoeten' stond centraal. Hiervoor interviewden de kinderen elkaar, spraken ze in verschillende talen en werden er spellen gespeeld.

De dansvoorstelling is zaterdag te bewonderen tijdens de open dag van de Voedselbank Maassluis in Theater Koningshof. De open dag is gratis toegankelijk van 11.00 tot 14.00 uur. De eerste uitvoering van de dans begint om 11.30 uur en wordt daarna elk uur herhaald.

Categorieen:
Nieuws Cultuur Maassluis