Archief
ASMedia

ASMedia

Man (27) aangehouden in onderzoek naar overleden man in De Lier

De politie heeft een 27-jarige man uit Letland aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van een 37-jarige man uit De Lier. Het lichaam van de man werd woensdagochtend aangetroffen in een woning aan de Jogchem van der Houtweg in De Lier.

De politie gaat er vanuit dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen. Er werd direct een groot onderzoek gestart. Dat onderzoek leidde naar een 27-jarige man uit Letland. De Let werd zaterdagmiddag aangehouden in het portiek van een flat aan de Coornhertstraat in Vlaardingen. De aangehouden man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats.

Grootschalige opsporing

De politie heeft inmiddels een 'Team Grootschalige Opsporing' (TGO) op het onderzoek gezet. Dat team bestaat uit ongeveer 20 rechercheurs die volop onderzoek doen naar wat er zich precies heeft afgespeeld in de woning in De Lier.

De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de woning aan de Jochgem van der Houtweg. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of neem contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Categorieen:
Nieuws 112 De Lier Westland