Archief
EndeMedia

EndeMedia

Drugspakketten aangespoeld bij de Noordzeekust, ook in Hoek van Holland

De politie waarschuwt strandgangers voor tassen en pakketten met drugs die aanspoelen over de gehele Noordzeekust. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om pakketten met harddrugs. Ook bij Hoek van Holland zou een drugspakket zijn gevonden.

Het drugspakket bij Hoek van Holland werd door watersporters gevonden, die vervolgens de politie hebben ingeschakeld. Ook op andere plekken langs de Nederlandse kust zijn tassen of pakketten met drugs aangetroffen. "De aangetroffen pakketten zijn veiliggesteld. Er wordt onderzoek gedaan naar de inhoud van de tassen en pakketten", aldus de politie. Langs de kust bij Hoek van Holland en 's-Gravenzande vloog zondagmiddag een politiehelikopter en een vliegtuig van de kustwacht, vermoedelijk om te zoeken naar andere drugspakketten.

"Indien u een onbeheerde tas of pakket vindt, maak dit dan niet open maar bel direct 112. De politie is een onderzoek gestart naar de herkomst van de pakketten in samenwerking met onder andere de FIOD, Douane, Rijkswaterstaat en de Kustwacht", aldus de politie.