HV Westland

HV Westland

Eerste nederlaag Westlandse hockeymannen

De hockeyers van HV Westland zijn in de derde klasse tegen hun eerste nederlaag aangelopen. In Naaldwijk was het Delftse Dopie met 1-5 te sterk.

Degradant Westland had tot dit weekeinde alle wedstrijden gewonnen, de gasten uit Delft stonden hadden naast drie overwinningen ook nog één keer gelijkgespeeld. Het was dus een voorlopige topwedstrijd in Naaldwijk. De ploegen stonden nog enige tijd op 1-1, maar het werd dus uiteindelijk 1-5. Door de nederlaag zakt HV Westland naar de derde plaats, op één punt van koplopers Dopie en Haarlem. Die laatste ploeg is volgende week de tegenstander in Noord-Holland.

Ook vrouwen verliezen

De vrouwen van HV Westland speelden een goede wedstrijd tegen De Reigers. Er wordt op hoog tempo gehockeyd en beide ploegen kregen de kansen. In de eerste helft kwam Westland nog op een 1-0 voorsprong en in de tweede helft waren er kansen om de score verder uit te bouwen. De Reigers verzilverden hun kansen echter wel en gingen met een 1-2 zege terug naar Hoofddorp.