WOS/Andre Zijlstra

Westlandia wint in Zoetermeer van DSO

In de vierde divisie van het veldvoetbal kan Westlandia weer eens juichen. Na twee nederlagen op rij won het zaterdagmiddag van in Zoetermeer van DSO met 0-2.

Het was een duel in de onderste regionen van die divisie met een Westlandia dat in de afgelopen twee wedstrijden zes doelpunten tegen kreeg en nul vóór. Na een kwartier kwam het echter nu op voorsprong via Sergi Roeleveld die bal in de verre hoek krulde. Daarna bleven de Naaldwijkers de betere ploeg tot aan de rust.
DSO leek terug te komen in het begin van de tweede helft maar in de slotfase leverde een solo van Zion Valies de 0-2 en uiteindelijk de overwinning voor Westlandia op.

Trainer Maurizio Ceccucci over de zege:

FC 's-Gravenzande kwam in actie in een duel in de middenmoot tegen Capelle. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. De eerste echte kans van de gasten was een kopbal die er invloog. Aan de kant van 's-Gravenzande werd Frank Broos geëerd voor zijn 250 wedstrijden voor de club. Uitgerekend de jubilaris tekende voor de gelijkmaker en 1-1 was ook de eindstand.

Naaldwijk in laatste minuut langs Lyra

In de derde klasse was er de enige regioderby van zaterdagmiddag. Het bleef lang 0-0 bij Lyra en Naaldwijk. De Lierenaren hadden het beste van het spel maar een doelpunt bleef uit. Totdat Naaldwijk-speler Randy van Schelt de bal in de laatste minuut achter een aan de grond genagelde Lyra-keeper Joey Boom kopte.

GVVV - Excelsior Maassluis 2-1 (2-1)