Archief
MKB Westland

MKB Westland

Genomineerden MKB Ondernemersprijs 2023 bekend

Eetcafé De Witte, architectenbureau Wubben.Chan en ict-bedrijf Bict Groep zijn genomineerd voor de MKB Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023. Op 23 november wordt in de Oude Kerk in Naaldwijk bekend wie de prestigieuze ondernemersprijs in ontvangst mag nemen.

De jury onder leiding van Lars Boellaard (notaris en managing partner bij Westport Notarissen) zal deze maand de genomineerde bedrijven bezoeken en zoals elk jaar een meewerkstage volgen. Het is overigens het laatste jaar dat het notariskantoor naamgever is van de MKB-prijs. Voorzitter Shirley Schelkers van MKB Westland wil de nieuwe naamgever van de prijs geheim houden tot na de uitreiking in november.

De Witte in 's-Gravenzande is sinds 2000 een begrip in Westland, met ondertussen twee vestigingen van Eetcafé de Witte, Il Bianco en Bar De Promenade. Recentelijk is ook De Buren Eten en Drinken overgenomen. Volgens de jury laat de onderneming zien te durven investeren in de toekomst. Daarnaast zet De Witte zich actief in voor de belangen van het 's-Gravenzandse centrum.

Wubben.Chan in Naaldwijk is niet aleen maar een Westlands architectenbureau: het omvat Wubben.Chan Architecten, Wubben.Chan Engineering, Wubben.Chan Studio en Wubben.Chan Project. Het architectenbureau heeft een solide reputatie opgebouwd in Westland en ver daarbuiten met toonaangevende projecten waarbij creativiteit, techniek,duurzaamheid en innovatie samensmelt, aldus de jury.

De Naaldwijkse Bict Groep is genomineerd, omdat deze volgens de jury een voorbeeld is van hoe het MKB het verenigingsleven in Westland en daarbuiten ondersteunt. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren slimme ict-oplossingen ontwikkeld en zich geprofileerd als een all-service MKB-onderneming die haar klanten beveiligde en toekomstvaste oplossingen biedt. Dat de Bict Groep dit jaar massaal is aangemeld, getuigt van de hoge waardering die de onderneming geniet, aldus de jury.