Archief
Regio 15

Regio 15

Politie sluit onderzoek brandstichtingen Monster zonder resultaat

De politie heeft het onderzoek naar meerdere branden in de omgeving van de Haagweg in Monster zonder resultaat afgerond. "Het onderzoek is gesloten zonder een verdachte aan te kunnen houden", vertelt een politiewoordvoerder tegen de WOS.

Onderzoek wees uit dat er bij de betrokken branden sprake was van brandstichting. "We hebben in dit onderzoek alle eindjes 'uitgelopen', maar helaas zonder resultaat", zegt de politiewoordvoerder.

Branden

Drie keer in twee weken tijd was het raak. De reeks branden begon maandagavond 24 juli, toen een geparkeerde auto volledig uitbrandde. Op vrijdag 28 juli moest een schuurtje er aan geloven en zaterdag 29 juli stond een wooncomplex op Het Westerhonk in lichterlaaie. Alle branden werden gemeld rond de klok van 23.15 uur. Er zijn geen gewonden gevallen, maar de situatie riep wel vragen op.

Na de branden startte de recherche een onderzoek, dat nu zonder aanhoudingen is afgerond. Als de politie nieuwe informatie binnenkrijgt over de brandstichtingen, kan het onderzoek heropend worden.

Categorieen:
Nieuws 112 Monster Westland