Archief
Privéfoto

Privéfoto

Herman Robers genomineerd voor 'Omroepvrijwilliger van het Jaar'

Herman Robers doet inmiddels al bijna twintig jaar vrijwilligerswerk voor de WOS. Zijn harde werken kan nu beloond worden, want hij is genomineerd voor de landelijke prijs 'Omroepvrijwilliger van het Jaar'.

De 49-jarige vrijwilliger heeft een belangrijke taak binnen de WOS. Samen met het team dat hij aanstuurt, dat bestaat uit nog twee andere vrijwilligers, is hij verantwoordelijk voor alle technische zaken binnen de omroep. Hij regelt dus alle ICT-zaken en zorgt ervoor dat de systemen voor de radio, televisie en internet goed functioneren. Een goed voorbeeld van zijn werk is het coronadashboard, dat hij zelf in elkaar heeft gezet. Hoewel Robers een baan heeft bij Hewlett Packard Enterprise, is hij toch dag en nacht beschikbaar om verschillende technische problemen direct op te lossen.

De prijs wordt uitgereikt door de NLPO. De NLPO is een organisatie die lokale omroepen ondersteunt om hun professionaliteit te verhogen. Dit kan echter niet zonder vrijwilligers en daarom reiken zij op 4 november in Hilversum deze prijs uit. Stemmen voor de prijs kan nog tot en met 25 oktober op de website.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Westland