Archief
WOS

Westlandse Elise uit B&B Vol Liefde werd verliefd op vriend B&B-eigenaar

Vrijwel iedereen had het erover deze zomer: B&B Vol Liefde. De Westlandse Elise Raateland (27) deed mee aan het programma, kwam voor B&B-eigenaar Joy, maar eindigde in de armen van een goede vriend van hem.

De Westlandse vertrok voor het programma B&B Vol Liefde naar het Spaanse Malaga om te kijken of er liefde kon ontstaan met Joy. Dat liep anders, want uiteindelijk viel Raateland voor de 42-jarige Portugees Ilídio Sousa, een goede vriend van de B&B-houder.

"Mijn eerste gedachte was 'wouw', zij is prachtig", zegt de Portugees over Raateland in WOS-talkshow aan Tafel. In het programma bleek al snel dat de B&B-eigenaar een ander leuker vond. Dat nieuws beviel Ilídio wel. In het begin was er direct een klik tussen hem en Raateland. "Maar niet direct op liefdesvlak", zegt Raateland in de talkshow. Na verloop van tijd ontstond er een liefdesklik tussen de Westlandse en de Portugees.

Kijkcijferhit

B&B Vol Liefde was een ware kijkcijferhit deze zomer. Het derde seizoen van het programma, dat deze zomer te zien was, brak volgens RTL alle records. Zo werden afleveringen gemiddeld een miljoen keer bekeken. Het programma was hét gesprek van de dag bij de koffieautomaat en op sociale media.

Dat het programma goed bekeken wordt, merken Raateland en haar geliefde ook. "Ik had geen idee dat het zo groot was'', zegt de Portugees. Voordat het programma werd uitgezonden, mocht het tweetal nog niet veel samen in het openbaar verschijnen. ''We konden niet samen naar de supermarkt, zo ging eerst zij naar binnen en daarna ik'', vervolgt de Portugees. Volgens Raateland duurde het ongeveer 3 à 4 maanden voordat ze aan de buitenwereld mocht laten zien dat ze samen waren.

Het stel is nu van plan om samen een bed & breakfast te beginnen in de Italiaanse regio Toscane. "Ik ben hartstikke gelukkig hier in het Westland, maar ik heb altijd gezegd dat ik in het buitenland zou willen wonen", zegt Raateland. ''De liefde voor Italië is er zeker", vervolgt ze. Ook haar vader heeft liefde voor Italië en gaat mee het avontuur aan. Komende maand vertrekken ze al naar een huurhuis Italië, om vanuit daar daar verder te zoeken naar een geschikte woning waar zij hun plannen willen voortzetten.

Het hele gesprek met Elise Raateland en Ilídio Sousa zie je vrijdagavond vanaf 18.00 uur op WOS TV in de talkshow Aan Tafel. De uitzending is daarna ook te bekijken via Uitzending Gemist op WOS.nl.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Westland