HV Westland Dames 1

Westlandse hockeyvrouwen beginnen seizoen met gelijkspel

De hockeysters van HV Westland hebben bij hun terugkeer in de eerste klasse een punt gehaald tegen Alliance. In Heemstede werd het 1-1.

De Naaldwijksen promoveerden afgelopen zomer van de tweede naar de eerste klasse. De openingswedstrijd was tegen Alliance, dat vorig seizoen net aan in de eerste klasse bleef.

De thuisploeg kwam vrij snel op een 1-0 voorsprong, maar in het tweede kwart maakte HV Westland gelijk. Na rust waren er genoeg kansen, maar beide ploegen kwamen niet tot scoren. Bij zowel Alliance als HV Westland leefde het gevoel dat er meer uit deze wedstrijd te halen viel.

Mannen beginnen met zege

De mannen van HV Westland degradeerden vorig seizoen naar de derde klasse. Voor de openingswedstrijd reisde de ploeg uit Naaldwijk af naar Katwijk, voor het duel met Catwijck. Na een snelle 0-1 voorsprong, kwam de thuisploeg terug tot 1-1. Uiteindelijk gingen de punten mee naar het Westland: 1-4.