WOS/Martijn Molenaar

Westlandia verliest teleurstellend van RKAVV

Het zondagelftal van Westlandia heeft teleurstellend verloren van RKAVV. Op Sportpark de Hoge Bomen werd het 1-3.

Westlandia moest goed voor de dag komen. Vorige week werd er immers ook al verloren van Poortugaal. De eerste kansen waren ook voor de Naaldwijkers. Hidde van der Arend was een paar keer dichtbij een doelpunt en Sergi Roeleveld zag zijn schot na een half uur spelen op de vuisten van de keeper terechtkomen.

Maar toch was het RKAVV dat enkele kansen vlak voor rust wél wist af te maken. Zo werd de tweede helft afgetrapt met een 0-2 achterstand. Daarna bleef Westlandia wel kansen creëren, maar ook die werden niet omgezet in doelpunten. Tot overmaat van ramp kwam RKAVV in de 73ste minuut ook nog op een 0-3 voorsprong. Vlak voor tijd redde Zion Valies nog wel de eer door het enige doelpunt voor Westlandia te maken. Maar er was te weinig tijd om het nog spannend te maken.