Archief
Google Streetview

Google Streetview

Lozerlaan dicht, het wordt druk in Poeldijk

De Lozerlaan in Den Haag gaat de komende twee weken dicht van de Erasmusweg tot aan de Escamplaan. Vooral Poeldijk gaat dat merken, want de omleidingen lopen via de Nieuweweg en de Jan Barendselaan.

Op de Lozerlaan wordt het asfalt vervangen. De weg wordt daarom zondagavond om 22.00 uur voor al het verkeer in beide richtingen afgesloten. De afsluiting duurt tot vrijdag 15 september.

Poeldijk krijgt de komende twee weken het nodige verkeer te verwerken. Het verkeer vanaf de Wippolderlaan en Erasmusweg wordt namelijk omgeleid via de Poeldijkseweg, Wateringseweg, Jan Barendselaan en Nieuweweg. Het verkeer vanaf de A4 richting Kijkduin zal in principe worden omgeleid via de Wippolderlaan, Westlandroute, Burgemeester Elsenweg en Nieuweweg. Het is de bedoeling dat het verkeer vanaf Kijkduin naar de snelweg A4 gaat rijden via de Nieuweweg, Burgemeester Elsenweg, Westlandroute, Veilingroute en Wippolderlaan.

Het (brom)fietsverkeermoet in beide richtingen gebruik maken van het fietspad aan de kant van de woonwijken, omdat het fietspad aan de kant van De Uithof niet begaanbaar is. Lijn 25 van de HTM rijdt in beide richting vanaf halte Lozerlaan via de Erasmusweg en Beresteinlaan naar de Hengelolaan en verder de gebruikelijke route.