Archief
WOS

Bliksembezoek Snelle aan WOS

De populaire zanger Snelle bezoekt donderdag zo'n 30 radiostations om zijn nieuwe single onder de aandacht te brengen, zo ook de WOS. "Het is een soort recordpoging", zegt hij.

Lars Bos, beter bekend onder zijn artiestennaam Snelle, is een Nederlandse rapper en zanger. Hij is onder andere bekend door zijn hits "Reunie" en "17 miljoen mensen". Ook heeft hij meegedaan aan diverse Nederlandse televisieprogramma's. Zo was hij in 2020 te zien als coach in The Voice Kids.

Artikel gaat verder onder de video.

Radio

Zijn nieuwe single heet 'Radio'. En om die te promoten gaat Snelle op donderdag langs zoveel mogelijk radiostations. "We maken een rondje door het land", zegt hij tegen de WOS. "Ieder radiostation kon zich opgeven. Daarna zijn wij met vier landkaarten om tafel gaan zitten om te kijken wat de beste route is. We zijn vanochtend begonnen in Den Helder. Vanuit daar rijden we steeds verder naar het zuiden. Maar ik weet dat wij vandaag ook nog naar Friesland gaan. Het is dus flink gas geven."

De nieuwe single gaat over liefdesverdriet. "Het gaat eigenlijk over het feit dat je altijd maar hetzelfde liedje op de radio hoort. Dat ene liedje dat je aan iemand doet denken als je door een heartbreak gaat. En daar gaat dan weer mijn single over. Klinkt ingewikkeld, maar mensen moeten maar gewoon luisteren", zegt Snelle met een knipoog.

Beluister het radiofragment: