Archief
112 Maasmedia

112 Maasmedia

Mannen aangehouden na angstwekkende situatie in Jasmijnstraat

Dinsdagochtend heeft de politie na een achtervolging enkele mannen aangehouden, die mogelijk met een vuurwapen voor een woning aan de Jasmijnstraat in Maassluis stonden.

Rond 09.15 uur werd de politie gebeld over een angstwekkende situatie. Agenten in kogelwerende vesten werden naar de Jasmijnstraat gestuurd. Bij hun aankomst waren de mannen er al vandoor gegaan in een voertuig.
Agenten kwamen die auto op het spoor en na een kleine achtervolging werd het voertuig gestopt op de Holysingel in Vlaardingen.

In de auto zaten drie personen. Ze zijn alle drie aangehouden. Het gaat om mannen van 18, 24 en 38 jaar. "In de auto zijn twee vuurwapengelijkende voorwerpen aangetroffen en een aantal messen", meldde de politie aan 112Maasmedia.

Waarom de gewapende mannen voor de woning stonden, wordt nog onderzocht door de politie. Buurtbewoners stellen dat bij de woning vaker ‘onwenselijke mensen’ voor de deur staan of over de vloer komen. Of de aangetroffen wapens echt zijn, wordt nog onderzocht. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau.

Categorieen:
Nieuws 112 Maassluis