SignBiblio

Sportnieuws: Den Hoorn en KMD winnen oefenwedstrijd

Op deze pagina word je op de hoogte gehouden van divers sportnieuws waarbij regiogenoten of regioteams betrokken zijn.

Donderdag

Voetbal - SV Den Hoorn heeft de oefenwedstrijd tegen Full Speed donderdagavond gewonnen. Mo Ouhammou zette zijn ploeg in de eerste helft op een 0-1 voorsprong, maar nog voor rust was de stand 1-1. Remo de Vroege (twee doelpunten) en Joey Stoel hielpen Den Hoorn uiteindelijk aan een 2-4 overwinning.
Op het toernooi van ODB won KMD met 0-1 van Houtwijk. Leandro Havinga maakte het enige doelpunt.

Hockey - De mannen van HV Westland hebben in voorbereiding op het nieuwe seizoen opnieuw een oefenduel gewonnen. HBR 2, uitkomend in de reserve eerste klasse, werd met 7-4 opzij gezet.

Dinsdag

Tennis - Arantxa Rus is op het WTA 125-toernooi in Chicago al in de eerste ronde uitgeschakeld. De nummer 44 van de wereld uit Monster verloor met 7-6(3) en 6-3 uitgeschakeld van Kateryna Baind