VV Naaldwijk

Honselersdijk en Verburch winnen op Club van Honsel Toernooi

Op het Club van Honsel Toernooi heeft gastheer SV Honselersdijk met 2-1 gewonnen van HVC’10. De tweede wedstrijd ging tussen Verburch en Naaldwijk, waarbij de Poeldijkers met 5-2 zegevierden.

Het naar de derde klasse gedegradeerde HVC'10 speelde tegen eersteklasser Honselersdijk een prima pot, waar de nieuwe trainer John de Ronde zeker vertrouwen uit kan putten. Het resultaat was er niet. Voor rust was Kevin Bogaards trefzeker voor de oranjehemden. In de tweede helft scoorde Tom van Veen uit een strafschop. Vlak na de 2-0 deed Mitchell Bouwhuis nog wat terug voor de gasten uit Hoek van Holland.

Op het andere veld troffen Verburch en Naaldwijk elkaar. De twee ploegen waren vorig seizoen nog competitiegenoten in de derde klasse, inmiddels is Verburch gepromoveerd naar de tweede klasse. De Poeldijkers hadden dankzij doelpunten van Riley Hees, Tim Uitvlugt en Revy Verbeek een 3-1 voorsprong opgebouwd. In de tweede helft scoorde Verburch nog tweemaal en werd het 5-2.

VDL

VDL (afgelopen seizoen gedegradeerd naar de vierde klasse) nam het in Maassluis op tegen het Rotterdamse Ommoord. De thuisploeg was een stuk beter en won met 4-0. Namens VDL stopte doelman Stijn Oskamp in de tweede helft een strafschop.

Quintus en MVV'27 gingen beide onderuit.