Archief
112Maasmedia

112Maasmedia

Man in Maassluis door politie aangesproken voor meerdere keren wangedrag

Een man op de Mesdaglaan ter hoogte van de Albert Heijn in Maassluis heeft zaterdagochtend staan schreeuwen, en bedreigde mensen op straat met de dood. Later op de dag ging het weer fout.

Bij Laan 1940-1945 in Maassluis liet de man ongewenst zijn billen zien aan voorbijgangers, waaronder kinderen. Meerdere mensen hebben de politie gebeld. Agenten hebben de man aanhouden en met hem gesproken. Minimaal één persoon die bedreigd is met de dood, gaat aangifte tegen de man doen. Agenten hebben zijn gegevens genoteerd en na een goed gesprek kon hij zijn weg vervolgen. Al verliep dat volgens 112Maasmedia niet geheel soepel: met enige dwang is de overlastgevende man weggegaan.

𝗧𝘄𝗲𝗲𝗱𝗲 𝗶𝗻𝗰𝗶𝗱𝗲𝗻𝘁

Agenten waren niet lang van de man af. Begin van de middag kwam er volgens 112Maasmedia een melding binnen dat er op de Sportlaan in Maassluis weer mensen lastiggevallen werden door een man die stond te schreeuwen op straat. De man schreeuwde onder meer 'Allah' en 'laat mij met rust', terwijl hij alleen op straat stond. Ook riep de man meerdere ongepaste dingen naar een vrouw die haar hond aan het uitlaten was. Vlak voor aankomst van de politie liep hij schreeuwend het terrein op van voetbalvereniging VDL. Agenten hebben hem van het terrein gehaald en opnieuw het gesprek met hem aangegaan. Na enige tijd hebben agenten de man naar huis gebracht, zodat hij niet direct opnieuw overlast veroorzaakt op straat.


De man zou bij de politie in een ander gebied bekend zijn met overlastgevend gedrag. Zo heeft hij volgens 112Maasmedia tientallen registraties van overlast in Delft op zijn naam staan. Bronnen van 112Maasmedia geven dat de man een woning toegewezen heeft gekregen in Maassluis.