Archief

Nieuw lied van Harvest Road: 'When The Lights Go Out'

De Westlandse band Harvest Road heeft dinsdag een nieuw nummer met bijbehorende videoclip uitgebracht: 'When The Lights Go Out'.

De videoclip is opgenomen in schaatscentrum De Uithof, al is dat slechts voor ingewijden te zien, want in overeenstemming met het bezongen onderwerp is de clip zeer donker.

Nikki Born de zangeres van Harvest Road zegt dat het lied over heel herkenbaar momenten gaat. "Iedereen ligt 's nachts wel eens wakker en dan gaan er allerlei gedachten door je hoofd, zo van: maak ik wel de goede keuzes?", verklaart zij.

De zangeres is de laatste tijd trouwens op een breder front actief. Aankondigingen van optredens van Nikki Born & Band in De Lier en Poeldijk brachten muziekliefhebbers enigszins in verwarring. Nikki legt uit dat Harvest Road een band is die eigenlijk alleen maar eigen nummers speelt. Omdat zij het ook leuk vindt om bekende meezingnummers te brengen, treedt ze tijdens de feestweken op met een eigen begeleidingsband.

Onlangs deed de Hoekse zangeres mee aan het programma The Talent Scouts van tv-zender SBS6. Nikki kwam tot en met de halve finale. Zij bewaart heel goede herinneringen aan haar uitvoering van de klassieker 'Sweet Child O' Mine' van Guns n' Roses. Zoals gezegd, was voor haar de halve finale het eindstation. "Ik had een heel goede tegenstander en ik hoop ook dat hij gaat winnen."

Beluister het interview met Nikki Born in het radioprogramma De WOS van 4 tot 6: