Archief
Grote Pit

Grote solidariteit na brutale diefstal bij De Grote Pit Show

Tijdens het festival De Grote Pit Show bij strandtent De Pit in 's-Gravenzande is op 6 augustus voor 15.000 euro aan geluidsapparatuur en laptops gestolen. De Pit is een crowdfundingsactie gestart.

"Een hele laffe, nare diefstal tijdens het festival De Grote Pit Show bij Strandtent de Pit", zegt eigenaar van De Pit Mathijs Boulogne. "In de vroege zondagochtend is voor 15.000 euro aan geluidsapparatuur en laptops van Arthur Licht & Geluid gestolen van het Jungle Paradise podium. Arthur is een begrip. Bij veel mensen uit de muziek-evenementenbranche is hij geliefd en befaamd om zijn prachtige karakter en het fantastische licht en geluid wat hij verzorgt op honderden locaties en festivals in Nederland", aldus Mathijs.

De Grote Pit familie helpt!

"Natuurlijk laten wij Arthur en z’n crew, die al vanaf het begin van De Grote Pit Show (2013) van geluid en licht voorziet, niet in de steek. Als we de schade door toedoen van deze laffe dieven samen dragen, helpen we Arthur aan zijn verdiende loon. En zetten we daarmee voor hem weer de goede toon!", legt Mathijs uit.

Help mee aan 'Arthur’s Comeback’ en doneer in deze crowdfundingsactie.