FC 's-Gravenzande

Naaldwijk verslaat Westlandia, Excelsior wint ook laatste oefenduel

VV Naaldwijk heeft de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe amateurvoetbalseizoen gewonnen. De witkielen versloeg buurman Westlandia (za.) met 1-2.

Het duel tussen de tweedeklasser (Westlandia) en derdeklasser (Naaldwijk) begon goed voor de gasten. Naaldwijk kwam al na vier minuten op voorsprong. Randy van Schelt scoorde uit een counter. In de tweede helft werd het zelfs 0-2, dankzij een goal van Yorick van Leerdam. Hoewel Westlandia, naar eigen zeggen, een veldoverwicht had en voldoende kansen kreeg, scoorde het slechts één keer. Dat was vlak voor tijd via Jari Lievaart.

Excelsior sluit af met zege

Waar Westlandia en Naaldwijk nog tot 2 september hebben voor ze 'voor het echie' spelen, gaat voor Excelsior Maassluis volgende week de nieuwe competitie al van start. Zaterdagmiddag was de laatste test, thuis tegen vierdedivisionist ASWH. Excelsior won wel, maar kreeg de zege niet cadeau. Bij rust stonden de gasten met 1-2 voor. In de tweede helft werd het uiteindelijk nog 3-2. Voor Excelsior waren (de teruggekeerde) Marius van Mil, Jorn Ringelberg en Gabri Urbanus trefzeker.

Ook zege FC 's-Gravenzande

FC 's-Gravenande speelde tegen SHO het tweede oefenduel van deze campagne. De ploeg begint over twee weken aan de competitie.

De 's-Gravenzanders stonden door doelpunten van Twan van Meerten en Yuri Westhoff bij rust met 0-2 voor. IN de tweede helft deed de thuisploeg nog wat terug, maar verder dan 1-2 kwam het niet. Trainer Mike Jonk liet veel spelers hun minuten maken en liet zowel Edgar Leerdam (eerste helft) als Jurriaan Jouvenaar (tweede helft) keepen.

OefenvoetbalExcelsior Maassluis - ASWH 3-2