Archief
Kids aan de Vlieten

Kids aan de Vlieten

Annulering Kids aan de Vlieten: gezondheids- en veiligheidsissues

Het evenement Kids aan de Vlieten in Maassluis gaat dit jaar niet door. Oorspronkelijk stond het evenement gepland voor 19 augustus.

"Allereerst zijn er beperkingen opgelegd door de Veiligheidsregio Rijnmond, waardoor het onmogelijk is om het succes van vorig jaar te evenaren", zegt de organisatie. "De plannen die wij hadden, kunnen geen vergunning krijgen. Daarnaast heeft onderzoek van het Hoogheemraadschap blauwalg aangetroffen in het water van de Vliet. Gezien het mogelijke gezondheidsrisico voor kinderen kunnen we het ons niet veroorloven om door het evenement ziekte te veroorzaken. Hoewel alle voorbereidingen zijn getroffen en bijna alle kaarten zijn uitgegeven, hebben we spijtig genoeg moeten besluiten om Kids aan de Vlieten te annuleren."

Het jaarlijkse evenement is speciaal ontworpen voor kinderen en gezinnen, met Kids aan de Vlieten als een speel- en recreatiegebied aan de oevers van de Vliet. Het terrein ligt aan de oevers van de Vliet en biedt normaal gesproken een plezierige omgeving waar kinderen kunnen spelen, verkennen en genieten van buitenactiviteiten. Het gebied fungeert als een ideale ontmoetingsplaats voor gezinnen om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Maassluis