Archief
WOS

WOS

Verkeershinder op Poeldijkseweg

Automobilisten moeten volgende week rekening houden met hinder als ze vanuit Poeldijk de Wippolderlaan op willen of via Erasmusweg en Lozerlaan naar Den Haag willen gaan. Tussen de Poeldijkseweg en de kruising met de Lozerlaan/Wippolderlaan gaan namelijk in beide richtingen een van de twee rijstroken dicht.

De verkeershinder is het gevolg van de werkzaamheden die Den Haag de komende twee weken aan de Erasmusweg en een stuk Poeldijkseweg gaat uitvoeren. Het asfalt is in slechte staat en wordt daarom vervangen. Van maandag 14 augustus tot en met vrijdag 18 augustus worden voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd aan de Erasmusweg. Die blijft gedurende deze week toegankelijk, maar in beide rijrichtingen wordt een van de twee rijbanen afgesloten voor verkeer.

Afgesloten

Van maandag 21 augustus tot en met vrijdag 25 augustus gaat de weg tussen de inrit van restaurant Hudson tot aan de kruising helemaal dicht. Het asfalt wordt dan verwijderd en de Erasmusweg, de Poeldijkseweg en het fietspad bij de Poeldijkseweg krijgen nieuw asfalt. Het verkeer wordt dan via omleidingsboren omgeleid. Vanuit Westland blijft het restaurant en de manege bereikbaar. Bij de Poeldijkseweg komt een tijdelijk fietspad in beide rijrichtingen, waardoor (brom)fietsers veilig langs het hele werkgebied kunnen rijden.

WOS