LTC Naaldwijk

Senne Braun opnieuw winnaar open toernooi LTC Naaldwijk

Senne Braun is net als in 2021 winnaar geworden van het SuperFlora Open Bloemen Toernooi van tennisclub LTC Naaldwijk. Bij de vrouwen was Kim Wehrman de beste.

Beiden waren in de hoogste categorie (speelsterkte 2) de favoriet voor de titel. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen werd er in poulevorm gespeeld.

Het toernooi op sportpark De Hoge Bomen is een van de populairste in de regio. In totaal deden er 626 deelnemers mee in 38 onderdelen. De leeftijden varieerden van 12 tot en met 73 jaar en de speelsterktes van 2 tot en met 9. Deelnemers die aan twee onderdelen meededen, speelden in totaal soms wel tien wedstrijden in deze toernooiweek.

Het wisselvallige weer zorgde zo nu en dan voor wat uitdagingen. Op sommige avonden moesten diverse wedstrijden worden verzet.

Westlands Padel Open

Tegelijkertijd met het Open Bloemen Toernooi, werd op het Naaldwijkse complex ook het Westlands Padel Open plaats. In totaal 190 spelers streden op de drie padelbanen om de winst. In de hoogste categorie ging de winst naar Jasper van Oosten en Wesley Weterings.