WOS/Martijn Molenaar

Westlandia gelijk tegen DSO, Excelsior verslaat SteDoCo

Er zijn zaterdag weer oefenwedstrijden gespeeld in de voorbereiding op het aankomende voetbalseizoen. Zo speelden Westlandia en Excelsior Maassluis een wedstrijd.

Westlandia begon matig aan de wedstrijd tegen DSO. Na een kwartier stonden de Naaldwijkers al met 2-0 achter. De tweede helft leverde meer doelpunten op, waardoor de eindstand op 3-3 kwam. De doelpuntenmakers waren Mark van der Zalm, Dinand Kuhn en Nino van Schie.

Excelsior Maassluis

Excelsior Maassluis ging op bezoek bij SteDoCo en kwam voor rust al via Sanchez Angulo op een 0-1 voorsprong te staan. Ook in de tweede helft wisten de Maassluizers een doelpunt te maken, dit keer via Sem Klaassen. De eindstand kwam daarmee op 0-2 voor Excelsior Maassluis.

Westlands Elftal

Ook het Westlands Elftal kwam zaterdagmiddag in actie. De ploeg trad op het terrein van Verburch aan tegen ADO Den Haag O21. De Westlanders wisten de score nog wel te openen. Kay van den Bos bracht het Westlands Elftal op 1-0, maar vervolgens had de ploeg weinig meer te zeggen in het scoreverloop. Het werd uiteindelijk 2-6 voor ADO O21.

MSV'71 - Schipluiden

In Maassluis stond nog een wedstrijd op het programma. MSV'71 trof daar Schipluiden. Die wedstrijd eindigde in 1-3 in het voordeel van Schipluiden.

Seizoensstart

Het nieuwe seizoen in de tweede divisie (Excelsior Maassluis) begint op 19 augustus. Een week later zijn ook Westlandia en FC 's-Gravenzande (vierde divisie) aan de beurt. Westlandia speelt op zondag 13 augustus wel al in de (eerste voorronde van de) landelijke KNVB-beker tegen Quick.