Archief
112 Maasmedia

112 Maasmedia

Naakte man verstopt zich in bos voor politie

Een naakte man heeft zich in de nacht van vrijdag op zaterdag verstopt in het Sterrenbos in Maassluis. De man werd gezocht nadat hij een vernieling had gepleegd op metrostation Steendijkpolder.

Rond middernacht werden meerdere politiewagens met spoed naar de vernieling gestuurd. Ter plaatse bleek dat de man er vandoor was gegaan. Op aanwijzing van een getuige bleek dat de man zich verstopt had in het bosgebied bij het Sterrenbos en natuurspeeltuin Avonturis. Agenten hebben het gebied vervolgens uitgekamd, waar onder meer een politiehond bij werd ingezet. Na ongeveer een uur zoeken was de man nog niet aangetroffen en besloten de agenten de zoekactie af te breken.

Een persfotograaf van 112Maasmedia reed daarna echter nog eens door het gebied, toen een poedelnaakte man plots op een bospaadje verscheen. Agenten, die inmiddels al in Vlaardingen waren, keerden daarna met een flinke vaart terug naar Maassluis.

De agenten hebben de man meegenomen en kleding gegeven, zodat hij zich kon bedekken. Daarna kwam een ambulancepersoneel ter plaatse om de man medische zorg te geven.

De man is als verdachte aangemerkt voor de vernieling. De politie doet nog verder onderzoek naar de zaak. Vrijdag zou de man ook al voor een ander incident hebben gezorgd in Hoek van Holland, maar toen wél met zijn kleding aan.

De naakte man verstopte zich bij het Sterrenbos.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Maassluis