FeVoWest

FeVoWest

Vrouwen FC 's-Gravenzande winnen FevoWest Cup

De voetbalsters van FC 's-Gravenzande hebben dinsdagavond de FeVoWest Cup gewonnen. Op eigen veld werd SV Den Hoorn met ruime cijfers opzij gezet: 6-1.

Aanvankelijk zag het er voor 's-Gravenzande niet goed uit in de finale van dit regionale toernooi. Den Hoorn kwam in de eerste helft op een 0-1 voorsprong via Laura Kleine Deters. Via Femke Sjoerdsma kwam 's-Gravenzande nog voor rust op gelijke hoogte. 1-1 was ook de stand halverwege.

In de tweede helft ging het hard met de doelpunten en werd het dus 6-1. Sjoerdsma, die haar laatste wedstrijd speelde, speelde daarin een belangrijke rol. De topscorer van het Westland kwam tegen Den Hoorn uiteindelijk tot drie doelpunten en één assist. Zij werd bedankt met een publiekswissel.