Maurice Barendse wint in Maasdijk

Bij de Regiorenners A is woensdagavond de 67e wielerronde van Maasdijk gewonnen door Maurice Barendse uit Naaldwijk. Vorig jaar finishte hij hier als de nummer 2.

Barendse maakte deel uit van een drie man sterke kopgroep die ruim 20 ronden aan de leiding heeft gereden. Hij plaatste in de slotronde een demarrage en finishte met vijf seconden voorsprong op Bartek Strzelski uit Den Haag en, als derde, Mark Verbeek uit 's-Gravenzande.

Onder de deelnemers ontbrak Dennis Meijer, die nog te kampen heeft met de gevolgen van de valpartij van een week geleden in Honselersdijk.

Dinsdag 15 augustus: 72ste Wielerspektakel van Naaldwijk

In de categorie elite/belofte en professionals was de derde plaats voor Nick Brabander. De Heulenaar finishte zes seconden achter winnaar Luke Verburg en nummer 2 Boris Romers.