Archief
LTC 's-Gravenzande

Van Donselaar en Jansen winnen ranglijsttoernooi LTC 's-Gravenzande

Het tweesterren Nationale ranglijsttoernooi bij LTC 's-Gravenzande is zondag gewonnen door Freek van Donselaar. Hij versloeg in de finale Kyvan Rietkerk met 6-1 en 6-2.

Bij de vrouwen (één ster) ging de titel naar de als eerste geplaatste Sanne Jansen, die in de finale won van Lois Tsui (6-1 en 6-0). Zij prolongeerde daarmee haar titel van vorig jaar. De winnaars in het mannen- en vrouwendubbel waren respectievelijk Joris Hoogland/Fabio Schueler en Emma Borgers/Quinty van Dongen.

Nationale ranglijsttoernooien zijn open toernooien speciaal voor de subtop van Nederland. De spelers die hieraan meedoen kunnen zich tijdens deze toernooien op nationaal niveau meten met anders tennissers van hetzelfde niveau en speelsterkte. Tegelijkertijd kunnen ze punten verzamelen voor de nationale KNLTB-ranglijst. De toernooien zijn onderverdeeld in zes niveaus, waarbij één ster het laagste niveau is.

Versteegh twee keer de beste in Maasland

Het Van Dijk Maasland Open bij TV De Commandeur werd een prooi voor Patrick Versteegh van Racket Sport Schiedam. Hij won zowel het mannenenkelspel (HE4) als het mannendubbelspel (HD4), met Dudok van Dalen.