Archief
Signbiblio

Signbiblio

Sportnieuws: Arantxa Rus trekt zich terug voor kwartfinale

Op deze pagina word je op de hoogte gehouden van divers sportnieuws waarbij regiogenoten of regioteams betrokken zijn.

Vrijdag

Tennis - Arantxa Rus heeft zich teruggetrokken voor de kwartfinale van het ITF-toernooi in Madrid. Ze zou daar spelen tegen de nummer 1 van de plaatsingslijst, Leylah Fernández uit Canada. De reden voor het terugtrekken is niet bekend.

Donderdag

Voetbal - Vince van Egmond speelt komend seizoen voor Verburch. De 24-jarige middenvelder komt over van streekgenoot Velo. In Wateringen speelde hij voornamelijk in het tweede elftal.

Voetbal - Velo heeft zich voor komend seizoen versterkt met Dominique Ariës. De 27-jarige aanvaller speelt nu nog bij tweedeklasser Vitesse Delft. Voor die ploeg scoorde hij dit seizoen tot nu toe zeven doelpunten.

Tennis - Arantxa Rus heeft in Madrid de derde ronde bereikt. De 32-jarige speelster uit Monster had weinig problemen met Lucia Cortez Llorca: 6-1 en 6-3.

Dinsdag

Tennis - Arantxa Rus heeft zich in Madrid naar de tweede ronde geslagen. De 32-jarige Monsterse had op het Spaanse gravel weinig moeite met thuisspeelster Jessica Bouzas Maniero: 6-2 en 6-2.

Voetbal - Youri Riepe voetbalt vanaf komend seizoen voor Sportclub Monster. De aanvallende middenvelder komt over van streekgenoot SV Honselersdijk. Sportclub Monster kroonde zich afgelopen weekend tot kampioen van de derde klasse B en speelt volgend seizoen in de tweede klasse.

Voetbal - De vrouwen van SV Den Hoorn hebben de laatste wedstrijd van het seizoen verloren. Uit bij koploper SEP in Delft werd het 4-2. Den Hoorn staat momenteel nog op de tweede plek in de derde klasse D, maar kan nog worden ingehaald door Lyra.

Maandag

Voetbal - Jill van den Ende speelt vanaf komende zomer voor het eerste elftal van de ADO Den Haag Vrouwen. De 19-jarige verdediger uit Naaldwijk komt over van het beloftenelftal. Afgelopen week tekende ze in het bijzijn van haar familie haar eerste, tweejarige contract. Van den Ende begon met voetballen bij Westlandia en maakte op haar 14de de overstap naar de jeugdopleiding van ADO Den Haag Vrouwen.

Basketbal - De vrouwen van Green Eagles hebben zich zondag geplaatst voor het Nederlands kampioenschap 3x3 basketbal. Het NK wordt gehouden op 27 augustus in Amsterdam Bijlmer.