Archief
Signbiblio

Signbiblio

Kort sportnieuws week 12: Hoekse rugbyers winnen in Rotterdam

Op deze pagina word je op de hoogte gehouden van divers sportnieuws waarbij regiogenoten of regioteams betrokken zijn.

Zaterdag

Rugby - De rugbyers van RC Hoek van Holland hebben de uitwedstrijd tegen de Rotterdamse Rugby Club gewonnen. In Rotterdam werd het 22-49. Door de zege staat de ploeg nu op de derde plek in de Trophy Poule.

In aanloop naar het duel was er een teambuildingactiviteit, vertelt trainer Glenn Vertongen:

Woensdag

Voetbal - De vrouwenselectie van VV Maasdijk staat niet langer onder leiding van Lars Meijer en Sotiri Antonakoudis. Beide oefenmeesters hebben maandag aan de ploeg laten weten dat zij na dit seizoen stoppen. In reactie daarop is besloten dat het beter zou zijn als Meijer en Antonakoudis per direct zouden stoppen. De selectie staat voorlopig onder leiding van Robert Verkerk. Maasdijk staat momenteel op de een-na-laatste plaats in de derde klasse D.

Handbal - De dames van Quintus hebben zich woensdagavond geplaatst voor de halve finales van het bekertoernooi. De ploeg was in het Limburgse Beek met 20-36 te sterk voor BFC.

Voetbal - Het Westlands Elftal speelt komende zomer op zaterdag 5 augustus tegen ADO Den Haag onder-21. De locatie van het duel wordt later bekendgemaakt. Eerder werd duidelijk dat de beste Westlandse spelers het ook opnemen tegen Westlandia-zondag.

Zaterdag

Rugby - RC Hoek van Holland heeft in de trophy poule gewonnen van Roterdam RC. het werd 22-49. Het is de tweede zege in de degradatiegroep van de ereklasse.