Archief
Signbiblio

Signbiblio

Kort sportnieuws week 11: Bezemer langer hoofdtrainer ODO

Op deze pagina word je op de hoogte gehouden van divers sportnieuws waarbij regiogenoten of regioteams betrokken zijn.

Zondag

Voetbal - Marko van der Knaap heeft zijn contract met Westlandia voor twee jaar verlengd als technisch manager van de club. Beide partijen zijn erg tevreden over de samenwerking waarbij er positieve stappen worden gemaakt om Westlandia met een eigen gezicht weer sportieve successen te laten behalen.

Korfbal - ODO uit Maasland heeft de contracten van de trainers van de selectie verlengd. Zowel hoofdtrainer Patrick Bezemer als Kevin Barnhard én Thom Brandse gaan ook volgend jaar door bij de club uit Midden-Delfland.

Voetbal - Het Westlands Elftal, het elftal bestaande uit spelers van diverse regioclubs, speelt komende zomer weer twee wedstrijden. Op dinsdag 8 augustus is zondag-vierdedivisionist Westlandia de tegenstander op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk. Voor de zaterdag ervoor, zaterdag 5 augustus, wordt nog gezocht naar een tegenstander uit de tweede- of derde divisie.

Tennis - Arantxa Rus staat in de finale van het ITF-toernooi in Anapoima (Colombia). De Westlandse versloeg in de halve eindstrijd Joanne Zuger met 6-1 en 6-4.

Zaterdag

Tennis - Arantxa Rus heeft in Anapoima (Colombia) de laatste vier bereikt. Rus versloeg Nefisa Berberovic met 6-0 en 7-6(1).

Vrijdag

Tennis - Arantxa Rus heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het ITF-toernooi in Anapoima (Colombia). De Westlandse versloeg thuisspeelster Emiliana Arrango met 6-4 en 7-5.

Donderdag

Snowboardcross - Glenn de Blois is bij de wereldbekerwedstrijd in Veysonnaz (Zwitserland) op de zevende plek geëindigd. De Lierenaar lag in de kleine finale even voorop, maar moest daarna twee plekken afstaan. Vorig weekend in de Sierra Nevada behaalde De Blois ook al een zevende plek.

Voetbal - De vrouwen van FC 's-Gravenzande hebben in het Haaglanden Voetbal Toernooi ruim gewonnen van DSO. Op het Juliana Sportpark werd het liefst 7-0. Daarmee is FC 's-Gravenzande door naar de kwartfinale. Die wordt op woensdag 5 april gespeeld tegen RKAVV.

Woensdag

Tennis - Arantxa Rus is door naar de tweede ronde van het ITF-toernooi in Anapoima (Colombia). De 32-jarige Monsterse rekende soepel af met Margaux Rouvroy uit Frankrijk. Het werd 6-3 en 6-2.

Voetbal - Devin Plank zal ook in het nieuwe seizoen het shirt van Excelsior Maassluis dragen. De 21-jarige middenvelder heeft zijn verbintenis bij de club met een seizoen verlengd en ligt zodoende tot medio 2024 vast op Sportpark Dijkpolder.

Dinsdag

Voetbal - Robin Knoester ruilt Scheveningen voor SV Den Hoorn. De 56-jarige Knoester maakt het seizoen nog af als assistent-trainer van Scheveningen, maar gaat na de zomer aan de slag als hoofdtrainer bij de eersteklasser uit Midden-Delfland.

Maandag

Tennis - Tennisster Arantxa Rus ontbreekt opnieuw in de Nederlandse selectie voor de komende wedstrijden in de Billie Jean King Cup, de internationale competitie voor landenteams. De Westlandse speelster op de wereldranglijst (130ste) geeft er de voorkeur aan om toernooien te tennissen, om daar punten te pakken voor de wereldranglijst.