Archief
112 Maasmedia

112 Maasmedia

Man overleden na geweldsincident Maassluis

Bij een geweldsincident op de Fenacoliuslaan in Maassluis is in de nacht van vrijdag op zaterdag een 42-jarige man overleden. Hulpdiensten hebben het slachtoffer nog op straat gereanimeerd. De man is later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Ter hoogte van de M.H. Trompstraat werd op straat een zwaargewonde man aangetroffen. Meerdere politiewagens, twee ambulances, de traumahelikopter en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. De man had geen ademhaling. Het slachtoffer is op straat gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij in de loop van de nacht overleed. De dader was toen al gevlucht en de politie zoekt hem. De politie heeft de Fenacoliuslaan afgesloten. De Forensische Opsporing (FO) is een onderzoek gestart.

Tijdens het incident was er veel oploop in de straat. Diverse personen gingen onder de afzetting door. Agenten hebben meerdere keren ingegrepen om mensen op afstand te houden. Nadat het slachtoffer was overgebracht naar het ziekenhuis, keerde de rust terug. Er is nog niemand aangehouden.

Categorieen:
Nieuws 112 Maassluis