Archief
WOS

WOS

Getuigen gezocht achtervolging vanuit 's-Gravenzande tot in de Hoek

De politie zoekt getuigen van een achtervolging die eind donderdagmiddag begon in 's-Gravenzande en eindigde in Hoek van Holland. Het gaat daarbij om een witte Volkswagen Caddy met gele bestickering.

Het Basisteam van Politie Westland berichtte als volgt: "Vanmiddag vanaf 17.00 uur heeft er een achtervolging plaatsgevonden in Hoek van Holland, 's-Gravenzande en de Heenweg. Naar aanleiding van een lasercontrole op de Woutersweg in 's-Gravenzande is er één bestuurder vandoor gegaan. Deze bestuurder is achtervolgd en dit werd een lange dollemansrit. Uiteindelijk hebben wij de bestuurder in Hoek van Holland aangehouden. Wij willen graag foto's of videobeelden ontvangen als deze gemaakt zijn. Ben je getuige geweest van deze achtervolging en ben je bijna aangereden? Stuur dan een privébericht naar ons. Wij komen graag met je in contact."

Ook het Politie Basisteam Waterweg spreekt van een "heftige Wild West-achtervolging". De betrokken Volkswagen Caddy "reed roekeloos en op hoge snelheid door Hoek van Holland."
De man reed zich vast bij een hek op de Marjorystraat, vluchtte richting de Tasmanweg waar hij onder een brug wilde verstoppen.

Getuigen van de achtervolging in de Hoek kunnen zich melden via een whatsappbericht naar 0651157366 (de digitale wijkagent van het Politie Basisteam Waterweg).