Archief
Rolf van Koppen

Rolf van Koppen

Nominaties WestlandHart van start

Inwoners van gemeente Westland kunnen weer organisaties uit Westland gaan aanmelden om kans te maken op de vrijwilligersprijs.

Er zijn veel organisaties die, samen met hun vrijwilligers, iedere dag klaar staan voor een ander. Het gemeentebestuur vindt het belangrijk om deze organisaties de aandacht te geven die zij verdienen. "Het WestlandHart is inmiddels een traditie geworden. Het is mooi om te zien wat we in Westland allemaal bereiken met de hulp van vrijwilligers. Alle organisaties en verenigingen waar vrijwilligers actief zijn, kunnen in aanmerking komen voor de vrijwilligersprijs. Ik ben benieuwd welke organisaties er dit jaar worden aangemeld", aldus wethouder Barend Rombout.

Nomineren

Een vakjury nomineert uit alle aanmeldingen vier organisaties. Hierbij wordt gekeken naar het afgelopen jaar. Wat hebben de organisaties gedaan? Wat hebben zij ondernomen waardoor zij eruit springen op het gebied van vrijwilligerswerk? Iedereen kan tot en met zondag 26 maart een vrijwilligersorganisatie aanmelden via www.westlandhart.nl.

Categorieen:
Nieuws Algemeen Westland