Archief
PR

PR

Podium Westland krijgt in 2023 extra dag

Het culturele evenement Podium Westland wordt dit jaar uitgebreid. Naast de vaste zaterdag, zijn er komende september ook op vrijdagavond al diverse optredens in het centrum van Naaldwijk.

Tijdens Podium Westland presenteert het kunstzinnige en culturele verenigingsleven van Westland zich aan het publiek. Dat doen zij op meerdere podia in en rond het Naaldwijkse winkelgebied. Alle optredens, voorstellingen, exposities en workshop zijn gratis te bezoeken.

Organisator Westland Cultuurweb kreeg vanuit het culturele veld de wens voor meer speelplekken op de podia. Daarin is nu voorzien door de toevoeging van de vrijdagavond. Daarnaast gaat er veel aandacht naar het toegankelijker maken van Podium Westland voor iedereen.

De volledige programmering is nog niet bekend, maar er wordt gesproken over een vrijdagavond vol livemuziek, een meer prikkelarme zaterdagochtend, een gezellig drukke zaterdagmiddag en een goed feestje op zaterdagavond. Podium Westland is dit jaar op vrijdagavond 1 en zaterdag 2 september.