Archief

Hoefnagel nieuwe trainer VV Schipluiden

Jeroen Hoefnagel staat volgend seizoen aan het roer als hoofdtrainer bij VV Schipluiden. De 45-jarige oefenmeester volgt daar Benjamin van der Zwan op.

Hoefnagel was eerder werkzaam bij VUC, Oliveo, Jong FC Dordrecht en UVS. "Gezien het verenigingsklimaat en mijn eigen doelstellingen voor de komende jaren, lijkt het mij interessant om als hoofdtrainer bij V.V. Schipluiden aan de slag te gaan. Ik heb in mijn trainersloopbaan namelijk het meeste plezier beleefd bij clubs met een eigen visie en stijl, gekoppeld aan de doorstroming van de eigen jeugd", aldus de nieuwe hoofdtrainer.

Schipluiden staat momenteel op de vierde plaats in de derde klassse B. "Het komende halfjaar gaan we de uitstekende samenwerking met Benjamin van der Zwan proberen om te zetten in klinkende munt in de vorm van een hoge eindklassering. Tegelijkertijd zullen beide trainers tijd en energie steken in een optimale overdracht van de hoofdtrainerstaken zodat Jeroen goed voorbereid aan zijn nieuwe avontuur kan beginnen", schrijft het bestuur op de clubwebsite.